Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Επίτιμο μέλος οργάνωσης νομπελιστών οικονομολόγων!


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, σήμερα το πρωί, στη Νέα Υόρκη, στην έναρξη των εργασιών της ειδικής συνεδρίασης της «Επιτροπής Stiglitz», με επιφανείς οικονομολόγους, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Οργάνωσης «Οικονομολόγοι για την Ειρήνη και την Ασφάλεια», James Galbraith, ότι ανακηρύχθηκε μέλος του Επίτιμου Συμβουλίου της Οργάνωσης.Σημειώνεται ότι, στο Επίτιμο Συμβούλιο της Οργάνωσης, συμμετέχουν μεταξύ άλλων 17 οικονομολόγοι οι οποίοι έχουν τιμηθεί με Βραβείο Νόμπελ για την Οικονομία.
απο:Γ ΚΡΟΓΙΑ

Μισθούς και επιδόματα «κόβει» Η δεξιά???



Νέες περικοπές σε μισθούς και
επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων

Μισθούς και επιδόματα «κόβει» από τους δημοσίους υπαλλήλους η κυβέρνηση προκείμενου να διασωθεί το υπό κατάρρευση Ταμείο Πρόνοιας Δημόσιων Υπαλλήλων που καταβάλει το εφάπαξ.
Η διοίκηση του Ταμείου πρότεινε εφάπαξ καταβολή μισού μισθού από όλους τους δημοσίους υπαλλήλους εντός 3 ετών, την επιβολή κράτησης 2% στα επιδόματα για τα οποία δεν προβλέπονται κρατήσεις και την ένταξη στο ταμείο των εργαζομένων με σύμβαση αορίστου χρόνου στο δημόσιο με λιγότερα από 15 έτη υπηρεσίας.
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θεωρεί προκλητικές και απαράδεκτες τις προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας του Τ.Π.Δ.Υ. που σύμφωνα με πληροφορίες λήφθηκαν στη προχτεσινη συνεδρίαση η οποία έγινε χωρίς την παρουσία των εκπροσώπων της.
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί την Κυβέρνηση να προχωρήσει στην άμεση επιχορήγηση του Τ.Π.Δ.Υ. και να μην μεταφέρει στις πλάτες των εργαζομένων τα βάρη για την κρίση του Ταμείου.
απο:ταΝΕΑ

<<Καλύτερα παπάκι Παρά τον Κωστάκη>> ???

Ξανάρχεται...
Μια από τα ίδια

Του Γιάννη Λ. Πολίτη

ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ θυμούνται το σύνθημα που φώναζαν οι πασοκτζήδες στις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις της περιόδου ΄89-΄90 «καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη».
Ήταν η εποχή που η Ν.Δ. έταζε λαγούς με πετραχήλια και μεταξύ αυτών φθηνά αυτοκίνητα για όλους.
Τότε πάντως δεν υπήρχε η διεθνής κρίση, η οικονομία μας δεν κινδύνευε με κατάρρευση και ο στόλος των αυτοκινήτων ήθελε πράγματι ανανέωση. Έτσι οι υποσχέσεις της Ν.Δ. έπιαναν τόπο.
Τώρα όμως η χώρα έχει περισσότερα αυτοκίνητα από όσα χρειάζονται, ενώ ακριβά αυτοκίνητα κυκλοφορούν περισσότερα ίσως απ΄ ό,τι στο Παρίσι και στο Βερολίνο. Και επειδή στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχουν βιομηχανίες αυτοκίνητων για να χαθούν δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, αδυνατώ να κατανοήσω ποιους εξυπηρετεί η κυβέρνηση μ΄ αυτήν τη ρύθμιση εκτός από τους εισαγωγείς και όσους έχουν το... ψώνιο να κυκλοφορούν με φανταχτερά αυτοκίνητα χωρίς να το αντέχει η τσέπη τους.
Ιδιαίτερα μάλιστα όταν η κυβέρνηση πριν από λίγες ημέρες πάγωσε τους μισθούς του Δημοσίου, για όσους παίρνουν πάνω από 1.700 ευρώ τον μήνα ενώ έβαλε κεφαλικό φόρο έως και 5.000 ευρώ σε 150.000 πολίτες που είχαν πληρώσει κανονικά τους φόρους τους.

Πληρώνουμε αστυνομικούς για να φυλάνε ???


Τον Πρετεντέρη, την Παναγιωταρέα, τον Ψυχάρη, τον Τράγκα, τον Ευαγγελάτο, τον Χατζηνικολάου, τον Αναστασιάδη, τον Λιάγκα!
Μια λίστα με 123 πρόσωπα της δημόσιας ζωής στα οποία έχουν διατεθεί από το κράτος Αστυνομικοί για να τους φυλάνε!
Μια μικρή αναγωγή να κάνει κανείς θα διαπιστώσει ότι όχι ένα αλλά δύο συντάγματα αστυνομικών έχουν αναλάβει τη φρούρηση κάποιων προσώπων που κατά βάση είναι επιχειρηματίες, πολιτικοί και πρώην κρατικοί αξιωματούχοι.
Είναι και οι δημοσιογράφοι-επιχειρηματίες: Αναστασιάδης Θέμος, Ευαγγελάτος Νικόλαος, Κακαουνάκης Νικόλαος, Καρατζαφέρης Σπύρος, Λιάγκας Γεώργιος, Μαλέλης Σταμάτης, Παναγιωταρέα Άννα, Πρετεντέρης Γιάννης, Ρίζος Δημήτρης, Στάη Έλλη, Συρίγος Φίλιππος, Τράγκας Γιώργος, Χατζηνικολάου Νίκος, Ψυχάρης Σταύρος… Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι.
ΒΟΗΘΕΙΑ! Δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος σ’ αυτό τον τόπο; Γιατί να πληρώνουμε αυτούς τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Αυτοί που σύμφωνα με την αστυνομία είναι “στόχοι”,
ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ την Κοινή Γνώμη και κάνουν, εκ του ασφαλούς, τους παλικαράδες, οι περισσότεροι, από τηλεοράσεως. Είναι κάποιος από αυτούς αγωνιστής της δημοκρατίας, έχουν κάνει αγώνες για τη δημοκρατία ώστε να πρέπει να τους φυλάμε; Δεν φτάνει που τρώνε με σαράντα μασέλες, τους πληρώνουμε κι από πάνω! Δεν αφήνουν και κανέναν άλλο να προκόψει… Ας πάνε σπίτια τους για να μην τους κυνηγάει κανένας!
Κι εμένα γιατί δεν με κυνηγάνε οι “τρομοκράτες”; Χρόνια στη δημοσιογραφία, αλλά δεν πλούτισα από τη δημοσιογραφία. Κατάφερα μονάχα να εξασφαλίζω στην οικογένειά μου τα προς το ζην. Αυτοί οι κύριοι γιατί να έχουν την απαίτηση της φρούρησης; Τα έχω χαμένα. Δεν ξέρω τι να πω, πώς ν’ αντιδράσω που μας έχουν πιάσει όλους κορόιδα και τους πληρώνουμε αστυνομικούς για να τους φυλάνε! Αν φοβούνται να πάρουν ιδιωτικούς αστυνομικούς και να τους πληρώνουν από την τσέπη τους. Κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο κράτος μας…
Φανταστείτε ότι πληρώνουμε αστυνομικούς για να φυλάνε την κυρία Παναγιωταρέα! Η οποία Παναγιωταρέα έχει προκαλέσει τους πάντες με το βίο και την πολιτεία της. Και δουλεύει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ως καθηγήτρια, στην ΕΡΤ όπου κάνει εκπομπή, στο ραδιοσταθμό του Δήμου Αθηναίων, στο Ίδρυμα Ωνάση ως σύμβουλος επικοινωνίας… κι εμείς τα κορόιδα έχουμε στη διάθεσή της αστυνομικούς για να τη φυλάνε!!!
Πληρώνουμε αστυνομικούς για να φυλάνε τον Πρετεντέρη;
Μετά φταίνε τα παιδιά που βγαίνουν και τα σπάνε…

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Τα ‘θελες και τα ‘παθες Αλεξάκο!


Η κατρακύλα του Σύριζα


Τσίπρας, Αλαβάνος
Θυμάσαι πριν από μερικούς μήνες, λίγο μετά την εκλογή σου, τι ποσοστά χτυπούσες στις δημοσκοπήσεις; Εικοσάρια!
Τρίτο κόμμα ο Σύριζα!
Κλονίστηκαν τα θεμέλια του δικομματισμού!
Δόξα το Θεό, είχαμε πει τότε. Να κι ένας νέος άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ένας άνθρωπος που δεν κουβαλάει εξαρτήσεις, δεν μιλάει με ξύλινη γλώσσα και μπορεί να παίξει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.
Και για κοίτα τώρα που βρίσκεσαι.. Στο 7,5%.
Κάτω κι απ’ την Αλέκα!
Τι έφταιξε άραγε;


Κολοκύθια τούμπανα

Κολοκύθια τούμπανα!



ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ???

ΓΙΑ ΤΟΝ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ...




Ερώτηση για την τύχη 1,5 εκ. ευρώ που αγνοείται κατέθεσαν πριν από λίγο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με την ερώτηση πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας, που προοριζόταν για την Αφρική και την Μέση Ανατολή και εξειδικευόταν στην παραγωγή και διάθεση ζυμαρικών στα παιδιά της Αιθιοπίας, της Αιγύπτου και της Ιορδανίας, για το οποίο εκταμιεύθηκε δημόσιο χρήμα ύψους 1.500.000 ευρώ, με ευθύνη του Υπουργείου Εξωτερικών, κατέληξε, μέσα από αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις, σε ένα ρεσιτάλ κακοδιαχείρισης, αφού η τύχη των κονδυλίων αγνοείται και η ανθρωπιστική βοήθεια ουδέποτε παρασχέθηκε παρά την παρέλευση του χρονικού περιθωρίου του σχετικού προγράμματος.Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα ίδια εκτενή δημοσιεύματα, η Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του Υπουργείου Εξωτερικών, εκπόνησε το φθινόπωρο του 2004 το παραπάνω επισιτιστικό πρόγραμμα προϋπολογισμού 1,5 εκ ευρώ, το οποίο παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον τότε Υφυπουργό Εξωτερικών, στις 30/10/04, σε συνάντηση που είχε στην εκλογική του περιφέρεια με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ροδόπης. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, συγκεκριμένος Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, θα αγόραζε από την ΕΑΣ Ροδόπης 8.500 τόνους σιτηρών, με προσδιορισμένη τιμή, το οποίο εν συνεχεία θα διατίθετο σε εταιρεία αντίστοιχου κλάδου για την μετατροπή του σε ζυμαρικά. Η συνολική δαπάνη αγοράς των σιτηρών είχε προϋπολογισθεί στα 1,1 εκ ευρώ, ενώ το υπόλοιπο ποσό του κονδυλίου, δηλαδή τα εναπομείναντα 400.000 ευρώ αντιστοιχούσαν στις διοικητικές δαπάνες του συμμετέχοντα
Μη Κυβερνητικού Οργανισμού...

Οι ερωτώντες Βουλευτές :
ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Μιχάλης Καρχιμάκης
Γρηγόρης Νιώτης
Μάρκος Μπόλαρης
Γιάννης Δριβελέγκας
Μιχάλης Τιμοσίδης
Δημήτρης Τσιρώνης
Χρήστος Αηδόνης
Χρύσα Αράπογλου
Θεοδώρα Τζάγκρη
Γιάννης Αμοιρίδης
Τάσος Σιδηρόπουλος
Μανώλης Στρατάκης
Βασίλης Κεγκέρογλου
απο:PRESSMME

Απόδραση ???


Aπό την κούραση...

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κώστας Καραμανλής προσπάθησε από τη Ζάκυνθο να διορθώσει τη ζημιά που του προκάλεσε το «έχω κουραστεί». Δυστυχώς για τον κ. Κ. Καραμανλή και το επιτελείο του, στην πολιτική υπάρχουν γεγονότα και φράσεις-κλειδιά που προκαλούν ανήκεστο βλάβη. Και τέτοιες βλάβες για τη Ν.Δ. έχουν προκαλέσει οι υποκλοπές, τα ομόλογα, οι κουμπάροι, οι φοροαπαλλαγές στους πλούσιους, το Βατοπέδι. Όσο και να προσπαθεί να κλείσει το θέμα ο κ. Καραμανλής, είναι σαφές ότι την εξομολόγησή του αυτή περί «κουρασμένου Πρωθυπουργού» την εισέπραξε άσχημα η κοινή γνώμη. Και την κατέταξε στις ανήκεστες βλάβες της κυβέρνησης τις οποίες θα κουβαλάει έως τις εκλογές.

Δεν είδαν, δεν άκουσαν???


Στη φωτογραφία, ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Joseph Biden, και παρακάτω…

Εμφάνιση Φωτογραφίας
Πηγή: Β.Φ.
Με την Πρόεδρο της Χιλής Michelle Bachelet
Εμφάνιση Φωτογραφίας
Πηγή: Β.Φ.
Με τον Πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας Gordon Brown
Εμφάνιση Φωτογραφίας
Πηγή: Β.Φ.
Με τον Πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας Gordon Brown
Εμφάνιση Φωτογραφίας
Πηγή: Β.Φ.
Με τον Gordon Brown
Εμφάνιση Φωτογραφίας
Πηγή: Β.Φ.
Με τον Luiz Inacio Lula da Silva και τον Jose Luis Rodriguez Zapatero
Εμφάνιση Φωτογραφίας
Πηγή: Β.Φ.
Με τον Luiz Inacio Lula da Silva και τον Jose Luis Rodriguez Zapatero
Εμφάνιση Φωτογραφίας
Πηγή: Β.Φ.
Με τον Luiz Inacio Lula da Silva και τον Jose Luis Rodriguez Zapatero
Εμφάνιση Φωτογραφίας
Πηγή: Β.Φ.
Με τον Jose Luis Rodriguez Zapatero
Εμφάνιση Φωτογραφίας
Πηγή: Β.Φ.
Με τον Jose Luis Rodriguez Zapatero
Εμφάνιση Φωτογραφίας
Πηγή: Β.Φ.
Με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Joseph Biden
  • Οι ελληνικές τηλεοράσεις

  • -Δημόσιες και ιδιωτικές- θέλουν να καθεύδουν μακαρίως! Δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έμαθαν τίποτε… Ασχολούνται με τις παπαριές του κουρασμένου πρωθυπουργού. Τι είπε, πώς το είπε, θύμωσε, αγρίεψε, πείσμωσε,πήρε αποφάσεις, θα… θα… θα… ΕΛΕΟΣ! Κι όσο βλέπουν τα νούμερα των δημοσκοπήσεων που πλέον είναι αδύνατο των αδυνάτων να αλλοιωθούν, παθαίνουν τραμπάκουλο. Σε λίγο, ο Κωστάκης θ’ αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του. Δεν θα έχει πλοίο γι’ αυτόν, δεν θα έχει οδό για να παραφράσω κάπως τον Καβάφη, έτσι που τη ζωή μας ρήμαξε… ας ψάξει από τώρα για ψευδώνυμο και για τόπο προορισμού.
  • Κι όσο για κάποιους κακεντρεχείς που επιχειρούν να ποδοπατήσουν το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, το καλύτερο που θα είχαν να κάνουν, είναι να διαβάσουν κι αν δεν καταλαβαίνουν, να μας ρωτήσουν για να τους εξηγήσουμε. Είτε θέλουν είτε όχι, το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει τον τόπο!
απο:ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΗΣΙΑ !


Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ



Τα golden boys
"απολύουν" τις ερωμένες τους!

από :Ασκαρδαμυκτί

5 χρόνια Νέα Δημοκρατία ???

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΙΩΔΗ !!!


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕ
Ο ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΗΣ Ν. Δ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ

ΓΙΑ
ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ....

Η διαδικασία του φεύγα στη ΝΔ...


. .Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΣΤΗ Ν.Δ.


Από το http://logoplokies.blogspot.com/

Χρειάζεται μια μεγάλη,



"Στην συνάντηση των προοδευτικών ηγετών που είχαμε σήμερα, εδώ, στη Χιλή - και μάλιστα με την παρουσία του Gordon Braun, που θα φιλοξενήσει σε λίγες μέρες τους ηγέτες των μεγαλύτερων χωρών του κόσμου, από πλευράς οικονομίας, τους G20, όπως λέγονται - επιβεβαιώσαμε τις βασικές κατευθύνσεις που θεωρούμε ότι χρειάζεται να αλλάξουμε στην παγκόσμια οικονομία.

Ότι χρειάζεται, δηλαδή, μια μεγάλη, προοδευτική αλλαγή.

Με βασικούς άξονες:

Πρώτα απ' όλα, την άμεση στήριξη των οικονομιών μας, με την υποστήριξη με ρευστότητα της οικονομίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της απασχόλησης, της εργασίας και με σημαντικές αλλαγές στο τραπεζικό σύστημα.

Δεύτερον, την κοινωνική προστασία των πολιτών μας, κάτι στο οποίο δώσαμε και έδωσα ιδιαίτερη έμφαση. Εν μέσω κρίσης, οι πολίτες χρειάζονται μεγαλύτερη στήριξη, να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα υγείας, παιδείας, επανακατάρτισης, πρόνοιας.

Τρίτον, τα μέτρα, τα οποία παίρνουμε, να ανοίξουν το δρόμο για το αύριο, την μελλοντική οικονομία, μέσα από την «πράσινη ανάπτυξη», που συμβαδίζει με το περιβάλλον.

Και τέλος, την ανάγκη μιας δημοκρατικής διακυβέρνησης σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλάζοντας τους συσχετισμούς, ώστε οι πολίτες και οι λαοί του κόσμου να έχουν λόγο, να σπάσουν την ανισότητα, και να μπορούν οι δημοκρατικοί θεσμοί, πράγματι, να εκφράσουν τη βούληση των πολιτών μας.

Αυτό το σχέδιο αφορά, βεβαίως, την παγκόσμια οικονομία, το παγκόσμιο χωριό, όπως λέγεται, αφορά και την Ευρώπη, αφορά και την Ελλάδα.
Και η Ελλάδα με σχέδιο μπορεί. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

Και αυτή είναι και η διαφορά μας με τη νεοσυντήρηση, που υιοθετεί τα συνθήματά μας, εμείς μιλάμε για πράξη.

Με την πράξη μπορούμε, πράγματι, να διασφαλίσουμε μια ανθρώπινη κοινωνία".


απο:Γ ΚΡΟΓΙΑ


ΜΠΡΑΒΟ ΝΟΜΑΡΧΗ !!!



ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΕΝΑ DVD ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ???

απο:atsaranto

Τελικά είμαστε έθνος ???











Δυο Αστυνομικούς τους οποίους πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες Άννα Παναγιωταρέα. Από ποιόν κινδυνεύει δηλαδή η Αννούλα; Τελικά είμαστε έθνος για πολλά γιαούρτια. Να δούμε τι θα πράξει ο Προκόπης Παυλόπουλος, μετά την δημοσιεύση της λίστας από το Παρόν. Θ'αποσύρει τουλάχιστον τους μισούς;
έχει η κρατικοδίαιτη

απο:PRESSMME

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Mε 1.500 ευρώ !!

Aυτοκίνητο

Tata Nano


tata_nano

Eίχε περάσει ποτέ από το μυαλό σας πως ένα αυτοκίνητο θα μπορούσε να κάνει μόνο 1500 ευρώ; Ε, τώρα μπορεί ;-) Το νέο Tata Nano είναι το φθηνότερο αυτοκίνητο στο κόσμο λοιπόν αφού στη χώρα του πωλείται προς μόνο τόσα λίγα χρήματα. Μπορεί να μην προσφέρει τις πιο κυριλάτες υπηρεσίες αλλά ναι, κάνει τη δουλειά του.

Οι διαστάσεις του είναι 3.1 μέτρα μήκος και 1.5 μόλις μέτρο πλάτος ενώ έχει ένα δικύλινδρο μοτέρ 623 κυβικών και απόδοσης 35 ίππων. Tη μετάδοση θα αναλάβει ένα κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων.Στον βασικό του εξοπλισμό έχει τρία διαθέσιμα χρώματα, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά παράθυρα, προβολείς ομίχλης, ποτηροθήκη, πίσω spoiler ενώ δεν έχει μουσικούλα και air condition!

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία, Tata, το Nano έχει τελική ταχύτητα 105 χλμ/ωρα και καλύπτει όλες μα όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας και εκπομπών ρύπων.

Τέλος έχει και 18μηνη εγγύηση! ;-)

απο:ΝΕΟΛΕΑ

ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑ...!!











Την Δευτέρα η αρμόδια τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου καταθέτει επίκαιρη κοινοβουλευτική ερώτηση για τις λίστες με τους γαλάζιους βισματούχους που υπηρετούν στα... σπίτια τους. Η πρώην υπουργός δεν "μάσησε" από τις πιέσεις που δέχθηκε. Και πολύ καλά έκανε. Απέδειξε ότι η επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου να την εμπιστευτεί ήταν ορθή. Όπως ορθή ήταν και επιλογή της να στείλει την υπόθεση στη Βουλή. Θα την ευγνωμονούν χιλιάδες γονείς και φαντάροι, ακόμα και Νεοδημοκράτες οι οποίοι έχουν τα παιδιά τους στην παραμεθόριο επειδή δεν έχουν βίσμα..

απο:PRESSMME

ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ !!!

5,1
Η ΔΙΑΦΟΡΑ





kafeneio-gr.blogspot.com

Η απόβαση των "παλαμάκηδων" ???

ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ???

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ

Επανέρχεται από αύριο τα ξημερώματα
το μέτρο της θερινής ώρας.
Ετσι στις 03.00 το πρωί της Κυριακής
οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή στις 04.00.


Το μέτρο αυτό, που θα ισχύσει ως την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (25.10.2009), εφαρμόζεται

Από το σπίτι και τα σχολεία..

Η Χαμένη αθωότητα ........

''...των παιδιών και η βαρβαρότητα που ξεκινάει από το σπίτι και τα σχολεία...Η βιτριολική απάθεια της οικογένειας και η ναρκοληπτική συμπεριφορά των καθηγητών... Η τοξική συνήθεια των πολιτικών και η ακμάζουσα αδιαφορία μας...Τα τσιμεντένια κλουβιά και τα ηλεκτρονικά αδιέξοδα... Η καιροφυλακτούσα βία, ο φόβος της απόρριψης, της απομόνωσης και της εγκατάλειψης... Η αέναη αναζήτηση για ένταξη σε ένα μπασταρδεμένο κοινωνικό σύνολο για το θεαθήναι... Και τα χαστούκια όλο μίσος, σιχαμάρα και απαξίωση για την αντίθετη επιλογή...Η τηλεόραση που συνθλίβει κάθε κόκκαλο και κύτταρο ζωντανού οργανισμού και οι ασπόνδυλοι γονείς που τσακίζουν κάθε πετάρισμα και προσπάθεια ανάστασης έξω από τα εσκαμμένα...Είθε τα παιδιά μου να με συγχωρήσουν στο μέλλον...


υ.γ. Nobody loves us... ''

ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ !!!

ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΧΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΑΦΙΜΙΣΕ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ


Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ???

και ρωτάει τι καιρό κάνει
για να ρίξει μια βουτιά για να συνέλθει!!!


Τι τρίγωνο σώμα !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Για την απεργία πείνας του επιχειρηματία Θοδωρή Τενέζου

Για τεσσαρακοστή τρίτη μέρα μπροστά στο κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού συνεχίζεται η απεργία πείνας του Θοδωρή Τενέζου, του οποίου η επιχείρηση καταστράφηκε εξαιτίας των συντονισμένων ενεργειών του εγχώριου καρτέλ του Χάλυβα.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα, παρά την επίκαιρη ερώτηση Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση και τη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού καθώς και την επίσημη δήλωση του Κινήματος, η κυβέρνηση δεν έχει δώσει καμιά απάντηση. Απεναντίας, τις προηγούμενες μέρες προσπάθησε στέλνοντας ασθενοφόρο στον τόπο της απεργίας να εκβιάσει τη λήξη της με τη μεταφορά του Θοδωρή Τενέζου στο νοσοκομείο, την οποία ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά.
Ακόμα, καταγγέλλουμε την προσπάθεια τρομοκράτησης του απεργού από τον πρόεδρο της Επιτροπής, ο οποίος ζήτησε κατ’ επανάληψη την κατά παράβαση του νόμου και του Συντάγματος επέμβαση του εισαγγελέα, ώστε να αναγκαστεί ο επιχειρηματίας να διακόψει την απεργία πείνας. Ερωτηματικά δημιουργεί και η παρατεταμένη σιωπή των Μ.Μ.Ε. για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία ωστόσο έχει γίνει ευρέως γνωστή χάρη στις εναλλακτικές ηλεκτρονικές πηγές πληροφόρησης (blogs).
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ τάσσεται στο πλευρό του Θοδωρή Τενέζου και ζητά την εις βάθος διερεύνηση των καταγγελιών του για το καρτέλ του χάλυβα και τη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ???

Αναρχοκομμούνι

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΥΚΩΝ





Και ο σύλλογος Δασκάλων και ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου τον Γερακαρίων

Συμμετέχοντας με το δικό μας τρόπο στην παγκόσμια αυτή εκδήλωση σας καλούμε όλους (γονείς και παιδιά), στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας το Σάββατο 28 Μαρτίου και ώρα 20.00
Ας ενώσουμε τις φωνές μας με τις φωνές της υπόλοιπης ανθρωπότητας, για να διατρανώσουμε ότι η γη είναι το σπίτι όλων μας και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να την καταστρέφει. Για τις ανάγκες της συμβολικού χαρακτήρα αυτής εκδήλωσης θα μοιραστούν σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας καπελάκια που αφορούν στην «’Ώρα της Γης», ευγενική προσφορά του Δήμου Αλυκών.
Όλοι μαζί για την «ώρα της γης.»

Η ώρα της Γης...

.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια...

"Υπάρχει και φιλότιμο"


ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Ο Μαυρογιαλούρος -
"Θα σας εξαφανίσουμε...
θα... θα... θα...

Ποιός κοροιδεύει ,ποιόν τελικά???

ΠΟΛΥ ΕΝΔ ΙΑΦΕΡΟΝ KA I OIKONOMI KO!!!!!!!!

Δέσποινα

Το 11880 και γενικά όλες αυτές οι υπηρεσίες μας προσφέρουν την υπηρεσία σύνδεσης με έναν αριθμό.
Είναι μια υπηρεσία που την προβάλλουν γιατί εμείς χρεωνόμαστε τα κερατά μας ενώ αυτοί κερδίζουν.
Ουσιαστικά μας πιάνουν κορόϊδα και το προβάλλουν σαν παρεχόμενη υπηρεσία. Ήρθε η ώρα να τους κοροιδέψουμε εμείς.
Από σταθερό τηλέφωνο καλούμε το 210 1188000 που αν έχουμε εναλάκτικό πάροχο με δωρεάν σταθερά δεν χρεωνόμαστε αν όχι την χρεωνόμαστε σαν αστική, και τους λέμε με συνδέετε στο 69 τάδε?
και σου λένε "Ευχαριστούμε σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση συνεχίζεται"
Η οποία συνεχίζεται ποτέ!
Τώρα δεν προτιμάτε το 11880?
Σας έχω κι άλλα.
210 1188800 ΟΤΕ
210 1185000 VIVODI
210 1183300 Vodafone
210 1182100 Δεν την ξέρει η μάνα της Ουσιαστικά αυτό που κάνουμε είναι:
210 + υπηρεσία + 00
Οι εταιρείες αυτές ψοφάνε να τους καλέσουμε να μας συνδέσουν και να χρεωνόμαστε υποτίθεται. Ιδίως κάτι μικρές σας το 11821
Θέλετε κι άλλα?
Σας έχω
Οι πενταψήφιοι αριθμοί έγιναν για να υπερχρεωνόμαστε. πχ το 14944 τηλεπληροφορίες ΟΤΕ (φαρμακεία νοσοκομεία οπαπ κλπ)

Σας έχω ένα ενδεικτικό πινακάκι με αυτούς τους αριθμούς κλήσης.

14744 Αποτελέσματα Παιχνιδιού "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" 210 1474400
14844 Ωρα Ελλάδος 210 1484400
14944 Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, Φαρμακεία, Ιατροί(Αττικής, Θεσ/κης, Πατρών, Κρήτης, Θεσσαλίας,Μυτιλήνης) Δρομολόγια: Πλοίων, Ολυμπιακών Aερογραμμών- ΑEGEAN, OΣΕ, ΚΤΕΛ,Προαστιακού Αποτελέσματα: SUPER 3, EXTRA 5, ΤΖΟΚΕΡ - ΛΟΤΤΟ - ΠΡΟΤΟ - ΠΡΟΠΟ - ΠΡΟΠΟ Γκόλ, Εθνικό - Λαϊκό Λαχείο / Ιππόδρομος Ζώδια & Συνταγές (από τη Μαρία Λόη) Δελτίο καιρού Ελλάδος & Ατμοσφαιρική Ρύπανση Αττικής ΚΤΕΟ (Αθηνών, Θεσ/κης, Πατρών),
Διανυκτερεύοντα Βενζινάδικα Αττική) 210 1494400

Γενικά ότι πενταψήφιο αριθμό ξέρετε ισχύει το 210 + αριθμός + 00
Αυτά μόνο από σταθερό από κινητό δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
Άντε και καλές κλήσεις μην χρεώνεστε!

NEO!!!
Καλέστε 210 11889 00 και ζητήστε σύνδεση με κινητά ή σταθερά εξωτερικού προς όλον τον κόσμο!!!
AYTA ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΓΑ ???

ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ΟΣΑ ΦΤΙΑΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ

"ΚΡΕΜΕΣ ,ΠΟΥΔΡΕΣ ,ΚΡΑΓΙΟΝ"

ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ

ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ

" ΤΟΝ ΑΓΑ ΣΑΣ "

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ .........

Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ

ΚΑΙ ΟΛΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΝΕΤΕ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ..........

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Ειρηνική συμπαράσταση,!!!

ΜΑΖΙ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ???


ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ???

ΚΑΙ ΚΟΠΩΝ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΥΤΕΛΗ ΠΟΣΑ

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ: 1. Οικονομίας & Οικονομικών, κ. Ι. Παπαθανασίου

      2. Δικαιοσύνης, κ. Νικ. Δένδια

ΘΕΜΑ: Κατασχέσεις περιουσιών για χρέη 300

Κύριοι Υπουργοί,

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις περί του αντιθέτου υποσχέσεις της κυβέρνησης, δυστυχώς, για ευτελή ποσά της τάξης των 300 – 500 €, περιουσιακά στοιχεία πολιτών εγγράφονται στα βιβλία κατασχέσεων των Υποθηκοφυλακείων. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, υπάρχουν ενδεικτικά εγγραφές κατασχέσεων στα βιβλία κατασχέσεων Υποθηκοφυλακείων για χρέη προς το Δημόσιο των εξής υπηρεσιών:

ΙΚΑ ΕΤΑΜ Αγ. Αναργύρων
    360 €
ΔΟΥ Μοσχάτου
    700 €
ΔΟΥ Ιλίου
    537€
ΔΟΥ Ιλίου
    516 € (β’ εγγραφή)
ΔΟΥ Κατοίκων εξωτερικών
    1700 €
ΕΥΔΑΠ οφειλή νερο
    600 € (εγγραφή για οικία αξίας άνω των 70.000 €)
600 € (εγγραφή για οικία αξίας άνω των 70.000 €)

Το εξοργιστικότερο, όμως, όλων είναι ότι όλες οι παραπάνω εγγραφές καταχωρήθηκαν στα αντίστοιχα βιβλία των Υποθηκοφυλακείων μόνο κατά το τελευταίο δίμηνο Φεβρουάριος – Μάρτιος.

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί,

1. Αληθεύουν τα ανωτέρω στοιχεία;

2. Με βάση τα στοιχεία των Υποθηκοφυλακείων, πόσες αντίστοιχες εγγραφές κατασχέσεων έχουν υπάρξει από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα και για ποια ποσά από 1.000 € και κάτω, υπέρ δημοσίων υπηρεσιών στο σύνολο της χώρας;

                Αθήνα, 26 Μαρτίου 2009

ΟΙ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΡΟΒΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ