Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Έχουμε 19 νεκρούς???



και δεν μιλάει κανένας!


Από τότε που άρχισε η μεγάλη έξοδος για την Καθαρά Δευτέρα έχουμε μέχρι τώρα 19 νεκρούς στην άσφαλτο. Ακούσατε τίποτα; Μάθατε κάτι; Αυτό δεν είναι πρώτο θέμα και μάλιστα για ΕΚΤΑΚΤΑ δελτία. Χάθηκαν έτσι στα καλά καθούμενα 19 άνθρωποι. Και δεν δίνουμε σημασία. Καρφί δεν μας καίγεται. Επειδή όλοι...το θεωρούμε φυσιολογικό! Σαν να μην έγινε τίποτα. Λέμε κάποιοι θα έτρεχαν και σιγά μην γίνει και σε εμάς τέτοιο πράγμα. Αποκλείουμε τους εαυτούς μας. Θα έπρεπε να είχαμε γυρίσει ανάποδα το ΥΠΕΧΩΔΕ και να επιβάλουμε να μην πληρώνουμε διόδια στην Πατρών-Kορίνθου. Αλλά μήπως βοηθάνε σε αυτή την κατεύθυνση τα μεγάλα κανάλια που παίρνουν τα δημόσια έργα από την κυβέρνηση;

από troktiko

1 σχόλιο:

THEPOS είπε...

TEΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΦΥΓΑΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ;;
Αγαπητοί φίλοι-ες
Επιτέλους τέλος με τον περιφερόμενο αυτό θίασο.
Από σήμερα δεν πρέπει να ασχοληθούμε άλλο μαζί τους γιατί ότι και να πεις θα είναι λίγο και πρέπει να ασχολούμαστε με το αύριο που είναι προ των πυλών.Σαν να έχουν προκηρυχθεί εκλογές και απλά δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι,άλλωστε δεν θα είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο γεγονός αυτό.Μην ξεχνάτε ότι τις προηγούμενες της ανήγγειλε ο ποντ...μής.Ούτε αυτό δεν ήταν ικανός να κάνει.
Άρα λοιπόν τον γράφω και εγώ στα κατάστιχα της λησμονιάς και δεν ξανασχολούμαι μαζί τους πέρα από την μόνιμη επωδό που θα προσθέτω εν είδη επικεφαλίδας αλλά και επιλόγου:
"ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΦΥΓΑΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ;;"
Προτείνω-προτρέπω να τους αγνοήσουμε τελείως-όχι ειδησιογραφικά-αλλά μιλάω για τις κριτικές αναφορές.Ας τους αγνοήσουμε τους καρνάβαλους μήπως το καταλάβουν και φύγουν.Ίσως αυτό να τους πειράξει και να παραιτηθούν.Διότι τι θα κάνει ένας θίασος αν δεν έχει θεατές θα κατεβάσει το έργο ενώ αν έχει έστω και αν τους βρίζουν θα συνεχίσουν να το "παίζουν".
"ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΦΥΓΑΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ;;"