Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

O ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ???


Κατάσχεση, από Μητσοτάκη.


Είναι εξωφρενικό! Είναι έξω από κάθε λογική! Λέμε ότι η παιδική ηλικία είναι η πατρίδα του κάθε ανθρώπου. Και έρχεται τώρα ο Μητσοτάκης, ο βρικόλακας της ελληνικής κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου, να πάρει με ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ παρακαλώ, την παιδική ηλικία του Λαλιώτη, να κλέψει το πατρικό σπίτι του, να κλέψει τη ζωή του, να κόψει τις ρίζες του, να στραπατσάρει τη ζωή του. Το πατρικό σπίτι τού καθένα είναι τόπος ιερός, είναι άβατο!
Υπήρξε κάποια στιγμή μια αντιπαράθεση, με πολιτικούς όρους, όταν ο Λαλιώτης ήταν γεν. γραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ. Και καλά έκανε και τα έβαλε με τον Μητσοτάκη. Αυτή η αντιπαράθεση έφτασε στα δικαστήρια κι ο Μητσοτάκης κατάφερε να κουκουλώσει όλα εκείνα για τα οποία κατηγορήθηκε από τον Λαλιώτη. Δεν αποδείχτηκε τίποτε! Όμως βοά ο τόπος για τον Μητσοτάκη. Γεννηθήκαμε ακούγοντας το σύνθημα “Μητσοτάκη κάθαρμα”! Μάθαμε ότι ήταν ο αρχιερέας της Αποστασίας, ο μάγειρας της πολιτικής εκτροπής του 1965. Τα παιδιά μας έμαθαν κι αυτά. Έζησαν τη σύντομη μητσοτακική διακυβέρνηση της χώρας και κατάλαβαν τι εστί Δεξιά. Χάσαμε τον πατέρα μας, τη μάνα μας, αδέρφια, συγγενείς, φίλους… κι ο Μητσοτάκης “πνίγει” κυριολεκτικά τη ζωή μας. ΕΛΕΟΣ!
Είμαστε με τον Λαλιώτη και είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα υπάρξει άνθρωπος που θα πάει στα Δολιανά να εφαρμόσει μια απόφαση που δεν έπρεπε ποτέ να εκδοθεί. Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών ήταν καθαρά πολιτική κι εκεί έπρεπε να παραμείνει.


Ο Μητσοτάκης βάζει έτσι τη σφραγίδα της πιο μαύρης σελίδας της προσωπικής ιστορίας του.
απο:ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: