Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Η Ζωή είναι ένας αγώνας ???

Ο δικός μας λόγος είναι σταγόνα στον ωκεανό τους.

Την ανακατανομή του πλούτου όμως ποιός Ηγέτης, πολιτικός Αντραςθα τολμήσει να την κάνει ?Όταν ο αείμνηστος Αντώνης Τρίτσης επεχείρησε να ανοίξει τον φάκελλο κατέβηκαν οι κληρικοί στους δρόμους της Αθήνας και έγινετο έλα να δεις.

Σήμερα βλέπουμε άλλες εικόνες απείρου κάλλουςτωνgolden boyς του Θεού.

Ήμαρτον Θεέ μου.
Δεν λέμε εμείς, Στον ΠΗΓΑΙΜΟ τουλάχιστον , ότι όλη αυτή η αμύθητηπεριουσία η οποία αυγατίζει συνεχώς, κατέχεται 'εκνομα.


Έχουμε την εύλογη απορία όμως τι τον θέλουνΠΟΙΟΙκαι τι τον κάνουν τόσο πλούτοοι α-κτήμονες εκπρόσωποι του Θεού και "εν Χριστώ αδελφοί μας."όταν ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού ζει (?) κάτω από τα όρια της φτώχειας ?

Όταν τα δημόσια Νοσοκομείαστερούνται πρώτης ανάγκης αναλώσιμα υλικά ,και οι εργαζόμενοι βγαίνουν στους δρόμους σε μια συμβολική ενέργεια επαιτείας για να τα προμηθευτούν?

Όταν εκατοντάδες εργαζόμενοι (των επτακοσίων ευρώ )σε δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης παιδιών- εφήβων κι ενηλίκωνμένουν απλήρωτοι 3-6 μήνες από αδυναμία της πολιτείας να εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της .

Όταν χιλιάδες ασφαλισμένοι του Δημοσίου υποχρεούται να πληρώνουν οιίδιοι τον γιατρό τους ,γιατί το Δημόσιο οφείλει στους γιατρούς εκατομμύρια και εκείνοι δεν το εμπιστεύονται πλέον, δεν ανανεώνουν συμβάσεις μαζί του.

Όταν....όταν......αν τα βάλουμε όλα στη σειρά , στρατιά θακατακλύσει τον ΠΗΓΑΙΜΌ.

Τόσο πολύ μεγάλο ανυπέρβλητο και ιερό είναι το πολιτικό κόστος μιας απόφασης δικαίας αξιοποίησης της εκκλησιαστικής και μοναστηριακής περιουσίας που κανένας Πρωθυπουργός δεν τολμά να το αναλάβει ?

Τόση μεγάλη είναι η ανοχή του Έλληνα πολίτη ,που συμβιβάζεταινα τον κυβερνούν κατ' εξακολούθηση Εταιρείες περιορισμένων Ευθυνών.?

"Βουβοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα προσμένουμε ίσως κάποιο θαύμα ?

"'Εμείς πάντως ΟΧΙ γιατί πιστεύουμε ότι :η Ζωή είναι ένας αγώνας ,χωρίς ανακωχή που πεθαίνουμε πολεμώντας με το όπλο στο χέρικαι συνεχίζουμε να υπογράφουμε στο

http://www.gopetition.com/online/22587.html


απο: πηγαιμό για την ιθακη

http://ligery.pblogs.gr/







1 σχόλιο:

λυγερη είπε...

Δεν έχει σημασία από ποιον αναρτήθηκε ,αρκεί να διακινούνται απόψεις και ιδέες και ο αναγνώστης να βγάζει τα συμπεράσματά του.
Για να μην κατηγορηθώ όμως ότι oικειοποιήθηκα την εγγραφή σας, για λόγους καθαρά δεοντολογικούς
επιτρέψετε μου να σας θυμήσω και αναλαμβάνω την ευθύνη γι αυτό,
ότι το κείμενο αυτό αναρτήθηκε,από την υπογράφουσα στον ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ με τίτλο
του ΘΕΟΥ ΤΑ GOLDEN BOYS.
Είναι τουλάχιστον δεοντολογικά απαραίτητο να αναφέρεται η πηγή κάθε κειμένου. Εν Προκειμένω είναι από την σελίδα μου
http://ligery.pblogs.gr
Eχαριστώ για την φιλοξενία
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Λυγερή Βασιλείου