Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

ΟΛΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΜΠΟΧΑ ΜΕΝΕΙ ???


Ανασχηματισμός

στις ΔΕΚΟ και τις Γραμματείες

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ακολουθεί και δεύτερος «ανασχηματισμός», στις ΔΕΚΟ και στις γενικές γραμματείες των υπουργείων. Ακούγεται ότι στο σπίτι τους θα πάνε ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Τάκης Αθανασόπουλος (που τόσα προβλήματα δημιούργησε στην κυβέρνηση) ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ, Τίμος Χριστοδούλου (δεν κουράσθηκε να υπηρετεί το δημόσιο;), ο πρόεδρος του ΟΛΠ. Δ. Μπεχράκης, κ.α.

Παραμένουν ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Χρήστος Χατζηεμμανουήλ και ο διοικητής της Αγροτικής Δημήτρης Μηλιάκος που έχουν την εμπιστοσύνη του Μαξίμου.

Εκτεταμένες αλλαγές θα γίνουν και στους πολλούς οργανισμούς του υπουργείου Μεταφορών (Ολυμπιακή, Πάνθεον, ΤΡΕΝΟΣΕ, ΗΣΑΠ, ΕΘΕΛ, ΕΛΤΑ, Προαστιακός, «Ελευθέριος Βενιζέλος» κλπ), και του υπουργείου Οικονομικών.

Άγνωστο τι θα γίνει στην ΕΡΤ όπου παραμένει το σύστημα Ρουσόπουλου.

Από τις αλλαγές στις γενικές γραμματείες, η πιο εντυπωσιακή που ακούγεται είναι ο διορισμός του πρώην υπαρχηγού της ΕΛΑΣ, Στέλιου Σύρρου ως γενικού γραμματέα στο Δημοσίας Τάξης με αρμοδιότητα την αστυνομία και την τρομοκρατία.

απο:ΑΝΤΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: