Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Η νέα τρομοκρατική μυθολογία???



<Επαναστατικός Αγώνας>:

Οι καθεστωτικοί μηχανισμοί και οι μυστικές υπηρεσίες αναβιώνουν ένα νέο τρομοκρατικό μύθο, στα πρότυπα της «17Ν»:Τον «Επαναστατικό Αγώνα»!!!
Μόνο που αυτή την απάτη της «αριστερής», «ατομικής τρομοκρατίας», δεν μπορούν να την περάσουν, σήμερα, εύκολα στον ελληνικό λαό.
Οι πλούσιες εμπειρίες και τα φιάσκα των κατασκευασμένων οργανώσεων (17Ν-ΕΛΑ) έχουν οξύνει το πολιτικό κριτήριο.
Ο ελληνικός λαός πλέον γνωρίζει, έστω και αν δεν μπορεί να το τεκμηριώσει θεωρητικά, αυτό που δεν μπορούν να αντιληφθούν κάποιοι αλλοτριωμένοι διανοούμενοι αριστερίζοντες: ότι η τρομοκρατία αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον προνομιούχα μέσα άσκησης πολιτικής των μηχανισμών της καπιταλιστικής εξουσίας, ιδιαίτερα της πλανητικής εξουσίας των ΗΠΑ και των μυστικών της υπηρεσιών.
Όσοι μιλούν σήμερα με την παλιά συνταγή της «ατομικής τρομοκρατίας» είναι ή βαθιά νυχτωμένοι ή παπαγαλάκια του καθεστώτος και «εγκάθετοι» ιμάντες των μυστικών υπηρεσιών.«Ατομική τρομοκρατία», στη συνταγή της παλιάς «αριστερής τρομοκρατίας» δεν μπορεί, σήμερα να υπάρξει, ούτε αντικειμενικά, ούτε υποκειμενικά.
Αντικειμενικά γιατί απουσιάζουν εκείνες οι προϋποθέσεις που οι αριστεροί αγωνιστές, κάτω από σκληρούς όρους παρανομίας (δικτατορίες κ.λπ) οδηγούνται σε συνωμοτική δράση.Υποκειμενικά, γιατί οι πράξεις μιας «κλειστής» συνωμοτικής ομάδας καθορίζονται από τους πραγματικούς πολιτικούς όρους του λαϊκού κινήματος και δεν έχουν μεγάλη διάρκεια:
Ή εξαρθρώνονται τάχιστα, ή διαλύονται εσωτερικά, ή, και το πιθανότερο, περνάνε κάτω από την καθοδήγηση των μυστικών υπηρεσιών.
Αυτή η παλιά συνταγή της «ατομικής τρομοκρατίας», σήμερα χρησιμοποιείται σαν άλλοθι για την κατασκευή τρομοκρατικών ομάδων από τις μυστικές υπηρεσίες: «αριστερό» φύλλο συκής και «αριστερή» υπογραφή ομάδων των μυστικών υπηρεσιών.
Όποιος, σήμερα, δεν ξεσκεπάζει αυτή την απάτη της αριστερής δήθεν «ατομικής τρομοκρατίας» συμβάλλει, συνειδητά ή ασυνείδητα, στην προώθηση των καθεστωτικών σκευωριών.
Γίνεται το ιδεολογικό και πολιτικό άλλοθι των παρακρατικών σχεδιασμών των μυστικών υπηρεσιών.Αγνοεί, ηθελημένα (καθεστωτικό γρανάζι) ή από ηλιθιότητα ότι η ιμπεριαλιστική Νέα Τάξη, χρησιμοποιώντας «αριστερά» ιδεολογικά και πολιτικά κλισέ, κατασκευάζει διαβόλους-προβοκάτορες.
Τοπικούς διαβόλους και διαβόλους καθολικούς για να επιβάλει την βαρβαρότητα της δικής της πλανητικής τρομοκρατίας.
Η αμερικάνικη αυτοκρατορία είναι αυτή που κατασκευάζει πλανητικά σκιάχτρα, «τρομοκρατικούς» δαίμονες της υφηλίου, για να υποδουλώνει και κατασπαράσσει λαούς, να κτυπά τα απελευθερωτικά κινήματα (Μέση Ανατολή»), τα κοινωνικά κινήματα σε κάθε χώρα και να επιβάλει τη δικτατορία της σε κάθε χώρα…Είναι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που κατασκευάζουν και τους τοπικούς δαίμονες: Οργανώσεις τρομοκρατίας με «αριστερές» υπογραφές: «17Ν», «ΕΛΑ» και σήμερα τον «Επαναστατικό Αγώνα».
Με τέτοιες τρομοκρατικές οργανώσεις προωθεί η ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία τα ποικίλα σχέδιά της σε κάθε χώρα.
Τα «εγχειρίδια» της CIA πάνω σε αυτά τα ζητήματα είναι πλέον γνωστά και δημοσιευμένα: στο ΡΕΣΑΛΤΟ πολλές φορές…Μια τέτοια οργάνωση είναι και ο «Επαναστατικός Αγώνας».
Ένα τρομοκρατικό εργαλείο των μυστικών υπηρεσιών για την προώθηση των πολυεδρικών σχεδίων της αυτοκρατορίας εναντίον της χώρας μας και κυρίως: Εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον των αυθεντικών αριστερών ιδεών και εναντίον των εκρηκτικών λαϊκών κινημάτων που κυοφορούνται.
Αυτή η νέα τρομοκρατική μυθολογία και απάτη πρέπει να ξεσκεπαστεί…

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου*
*Ρεσάλτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: