Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΞΙΟΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ???




Προς τα αγύρτικα τσιράκια του γελοίου της Ραφήνας:

Άντε, να το πάρει το ποτάμι.

Κάποιοι αγύρτες ξεχνάνε εύκολα...


Ξεχνάνε τους αγώνες του ΠΑΣΟΚ για τα δικαιώματα του Παλαιστινιακού λαού, όταν η εγχώρια και η διεθνής δεξιά μας κατηγορούσε για "συνεργασία με τρομοκράτες".-



Ξεχνάνε τις αδελφικές σχέσεις και του Αντρέα και του Γιώργου Παπανδρέου με τον ιστορικό ηγέτη των Παλαιστινίων Γιασέρ Αραφάτ!-



Ξεχνάνε τις δηλώσεις του Παπανδρέου ως Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τα αίσχη στη Γάζα.


Διαβάστε εδώ κι εδώ


Κάποιο αγύρτες είναι τόσο τυφλοί από το αντιπαπανδρεϊκό μένος τους που κατηγορούν τον Παπανδρέου επειδή ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ και ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, Εχούντ Μπάρακ, είναι ένας από τους 35 αντιπροέδρους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!

Και μάλιστα παραθέτουν φωτογραφίες με τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Μπάρακ και έναν άλλο μυστακιοφόρο και διοπτροφόρο κύριο που δεν κατονομάζουν.

Ξέρετε ποιος είναι αυτός ρε αγύρτες;

Είναι ο Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, προσωπικός φίλος του Γιώργου, τον οποίο κάλεσε σε συνάντηση με τον Μπάρακ πέρσι τον Ιούλιο στην Αθήνα.



Διαβάστε αγύρτες εδώ κι εδώ!

Βλέπετε, αγύρτες, ο Γιώργος ο Παπανδρέου έχει ένα κώλυμα, τελείως άγνωστο για τον γελοίο της Ραφήνας: θέλει να βοηθάει στην επίλυση συγκρούσεων με διάλογο, και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για αυτό.

Δεν εξαφανίζεται, δεν κάνει τον κινέζο.

Για αυτό και εκλέχθηκε Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Καταλάβετε αγύρτες;

Βάλτε μυαλό επιτέλους!

Η λάσπη επιστρέφει πάνω σας!



Από Σ : ΓΙΩΡΓΟ ΚΡΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: