Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Από μια αδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ???


Επιστολή Μητσοτάκη στην «Κ»

Τη θέση του ότι προτιμά μία αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παρά την ακυβερνησία υπογραμμίζει σε επιστολή, που απέστειλε στην «Κ» ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκης. Η επιστολή του έχει ως εξής:
«Κύριε διευθυντά
Ο συνεργάτης σας κ. Νίκος Νικολάου, τον οποίο διαβάζω πάντα με ιδιαίτερη προσοχή, με αδικεί κατάφωρα, γράφοντας για μένα στο χθεσινό κυριακάτικο φύλλο σας και αναφερόμενος στην περίοδο 1990-1993: “... Ο κ. Μητσοτάκης πάντως που είναι και ο παθών έσπευσε ,

Να λύσει τους λογαριασμούς του με την Ιστορία,
δηλώνοντας ότι από μια αδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ίσως είναι προτιμότερη μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ...”. Είναι προφανές ότι ο κ. Ν. Νικολάου αναφέρεται στην πρόσφατη συνέντευξή μου στον ραδιοφωνικό σταθμό City 99,5, στην οποία επί λέξει είπα τα εξής: “Για μένα, ένα είναι το μεγάλο πρόβλημα, η Ελλάς πρέπει να κυβερνάται. Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδος είναι μην πέσει σε ακυβερνησία. Κυβερνήσεις τέλειες δεν υπάρχουν. Ολες οι κυβερνήσεις έχουν τα ελαττώματά τους και τα προσόντα τους. Καθένας έχει τη δική του προτίμηση. Και εγώ έχω τη δική μου προτίμηση, τελείως ξεκάθαρη και δεν την κρύβω. Αλλά προκειμένου η χώρα να πέσει στην ακυβερνησία, πρέπει όλοι μας να προτιμούμε να έρθει ο πολιτικός μας αντίπαλος με ισχυρή κυβέρνηση, από το να πέσουμε σε ακυβερνησία. Η ακυβερνησία είναι το μόνο πράγμα το οποίο δεν πρέπει με κανένα τρόπο να υποστεί η Ελλάδα...”. Από το κείμενο προκύπτει ολοκάθαρα ότι προσπαθώ και αγωνίζομαι για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και μετά τις επόμενες εκλογές. Εάν, όμως, πρόκειται να πέσουμε σε ακυβερνησία, προτιμώ έστω αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Απο:καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια: